Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ionas Comexim S.R.L.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Penthouse in centru Brasov
300000 €
Brand
300000
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Complexul Sub Cetate este pe strada De Mijloc nr. 68, într-o zonă pe care localnicii o numesc Braşovul Vechi.

Situată între Piaţa Sfatului, Livada Poştei, Dealul Cetăţuii, Colina Universităţii şi Biserica Bartolomeu, această zonă are o istorie de peste 500 de ani şi a fost construită în special de comercianţii şi meşteşugarii saşi.

În vecinătatea vilei SUB CETATE se află Baza Sportivă Dinamo, Opera Braşov, Complexul Restaurant Cetate, Spitalul de Pediatrie, o serie de pensiuni şi restaurante şi show-room-uri de amenajări interioare.

Dat fiind specificul istoric şi poziţia centrală ale zonei, viitorii proprietari de la SUB CETATE nu vor fi deranjaţi de activităţi industriale şi de traficul vehiculelor grele, care sunt interzise de planul urbanistic al Braşovului.
Cele mai apropiate complexe pentru shopping (Real Hypermarket, Eliana Mall, Brintex) se află la mai puţin de 2000 de metri – 5 minute cu autoturismul.

Accesul către proprietatea SUB CETATE se face pe sens unic pe strada De Mijloc, la care se ajunge fie pe strada Lungă, dinspre Cercul Militar, fie pe strada Bisericii Române, dinspre Colina Universităţii.
Din Gura in Gura